Voor leiders

Wil jij
meer van
betekenis
zijn?

Echte verandering
begint bij jou

Ik help je bij het realiseren van de verandering die nodig is.

Heb je het gevoel dat er meer mogelijk is dan je op dit moment voor elkaar krijgt? Loop je regelmatig op tegen de beperkingen van het systeem?

Ik help je ontspannen en ruimte te creëren, zodat je vanuit helderheid de juiste keuzes kunt maken. Op die manier creëer je de verandering die nodig is. Dat begint bij jou. 

Om anderen te kunnen bewegen moet je zelf bewogen zijn

Werkwijze

Resultaten

1. Overzicht creëren: Wat is de huidige situatie en hoe verhoud jij je hiertoe?

2. Talent: drive en doelen vaststellen; Wanneer kom jij het beste tot je recht? Waar is het jou om te doen en welke doelen wil je realiseren? 

3. Integreren: Hoe ga je jouw doelen realiseren? Vind de juiste afstemming tussen jouw innerlijke drive en wat de omgeving van je vraagt.

Resultaten

Overzicht

Je krijgt een beter zicht op de huidige situatie en wat wel/niet belangrijk is.

Impact

D.m.v. coaching en training zet je versneld ideeën om naar werkelijkheid.

Flow & Werkplezier

Door te gaan doen waar jij voor gemaakt bent, ervaar je meer flow en werkplezier.

Tevreden Stakeholders

Je zet je talenten in om stakeholders mee te krijgen

coaching

Gesprek (1 uur)

Afhankelijk van waar jij staat stellen we een coachtraject samen. Wat zijn de uitdagingen waar jij voor staat en wat kun je doen om meer impact te realiseren? Hoe kun je jouw werk zo organiseren dan jij het beste tot je recht komt? Hoe krijg je belangrijke stakeholders mee in de veranderingen die jij voor ogen hebt? In een eerste gesprek wordt helder welke stappen je kunt zetten om meer impact te maken. 

 

met mij aan de slag

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? 

Maak een afspraak voor een coachingsgesprek!
Meer inspiratie? Lees hier mijn artikelen
of luister naar mijn podcast Toekomstdenkers

 

testimonials

wat zij zeggen

Wiebe kan je helpen als je met een bedrijfsidee zit waar je warm voor loopt. Een idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt bijvoorbeeld, of een idee dat echt vernieuwend is in je branche. Hij heeft kennis van de theorie, én zelf de ervaring met het succesvol neerzetten van nieuwe ideeën en concepten.
Shira van der Werf
Founder @Dat wat je zegt
Een echter ondernemer met veel ervaring. Wiebe heeft mij ondersteund door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Hierdoor was ik zelf in staat om goede keuzes te maken met mijn bedrijf. Daarnaast heeft hij een groot netwerk en brengt hij je in contact met de juiste mensen om stappen te maken met je bedrijf.
Patrick Roozemond
Founder @Kari's Crackers