mijn verhaal

over mij

ik wil graag met je delen

Laten we samen mooie dingen doen

Kijk om je heen, zie hoeveel moois er is in deze wereld en besef hoeveel geluk je hebt dat jij uitgerekend op dit plekje in de wereld woont. Een plek waar alles zo goed voor elkaar is, een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, een plek waar je kunt werken aan een wereld waar jij in gelooft.

Dit is wat ik me realiseerde toen ik in 2011 terugkwam van een reis van 6 maanden door Azië. Een fase in mijn leven waarin ik aan het zoeken was wat ik nu precies wilde met mijn leven. Bij terugkomst had ik het antwoord op mijn zoektocht: niet langer twijfelen, ik ga gewoon iets doen!

Want als ik vanuit mijn ogen naar de wereld kijk, dan zie ik dat er nog genoeg te doen is om de wereld een beetje mooier te maken. Sinds mijn terugkomst in 2011 heb ik aan de wieg gestaan van meerdere initiatieven en bedrijven die een antwoord bieden op de uitdagingen van deze tijd.

Sinds 2019 richt ik mij volledig op het aanjagen van de Betekenis economie, een economie waarin net zoveel waarde wordt gehecht aan maatschappelijke impact als aan economische groei. Ik geef hier op verschillende manieren vorm aan. Ik ben een van de initiatiefnemers van Impact plek Apeldoorn. Een plek in Apeldoorn waar impact makers uit verschillende domeinen samen komen en met elkaar verbinden op het thema Betekenis economie. Ik adviseer gemeenten en organisaties hoe zij de transitie kunnen maken richting de Betekenis economie en ik ontwikkel vanuit de Betekenis academie programma’s en leiderschapstrainingen. Ik geloof namelijk dat de transitie naar een nieuwe economie in de eerste plaats vraagt om een persoonlijke transformatie. Wie ben jij als mens en hoe wil jij het verschil maken binnen jouw cirkel van invloed. De lessen die ik hier zelf in heb geleerd breng ik nu over op andere professionals, zodat de impact steeds groter wordt en we daadwerkelijk de transitie gaan maken richting de Betekenis economie. 

Ik creëer, verbind, vind mogelijkheden en maak een hoop plezier, zodat ideeën die de wereld mooier maken werkelijkheid worden.

Aanjager

Hulp nodig om een initiatief van de grond te krijgen? Als aanjager help ik je om jouw initiatief een vliegende start te geven.

Verbinder

Dankzij mijn grote netwerk en mijn drive om mensen te verbinden weet ik altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

ondernemer

Als ondernemer voel ik me als een vis in het water. Ik geniet van het het starten van nieuwe bedrijven die de wereld een beetje mooier maken.

''JE VERANDERT IETS NOOIT DOOR DE BESTAANDE WERKELIJKHEID AAN TE VECHTEN. OM IETS TE VERANDEREN BOUW JE EEN NIEUW MODEL DAT HET BESTAANDE MODEL OVERBODIG MAAKT.''

wil je met mij samenwerken?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.