mijn verhaal

over mij

ik wil graag met je delen

Laten we samen mooie dingen doen

Kijk om je heen, zie hoeveel moois er is in deze wereld en besef hoeveel geluk je hebt dat jij uitgerekend op dit plekje in de wereld woont. Een plek waar alles zo goed voor elkaar is, een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, een plek waar je kunt werken aan een wereld waar jij in gelooft.

Dit is wat ik me realiseerde toen ik in 2011 terugkwam van een reis van 6 maanden door Azië. Een fase in mijn leven waarin ik aan het zoeken was wat ik nu precies wilde met mijn leven. Bij terugkomst had ik het antwoord op mijn zoektocht: niet langer twijfelen, ik ga gewoon iets doen!

Want als ik vanuit mijn ogen naar de wereld kijk, dan zie ik dat er nog genoeg te doen is om de wereld een beetje mooier te maken. Sinds mijn terugkomst in 2011 heb ik aan de wieg gestaan van meerdere initiatieven en bedrijven die een antwoord bieden op de uitdagingen van deze tijd.

Ik heb een aanjagende en verbindende rol in de initiatieven die ik opzet of faciliteer. Dit is ook de rol die ik vervul in mijn huidige functie als aanjager bij Startup Apeldoorn. Een stichting die innovatie en ondernemerschap aanjaagt in de stad. 

Ik heb de ambitie om omgevingen te creëren waar mensen zich eigenaar voelen van het werk dat ze doen en met plezier samenwerken aan projecten die van waarde zijn voor de maatschappij. Ondernemerschap is een middel en gaat altijd hand in hand met persoonlijk leiderschap. Ik help mensen om zich bewust te worden van hun eigen drijfveren en ambities.

Naast mijn werk als kickstarter, trainer/ coach en spreker, ben ik o.a. Wim Hof instructeur en zet ijsbaden in om mensen te laten ervaren waartoe ze in staat zijn.

Ik creëer, verbind, vind mogelijkheden en maak een hoop plezier, zodat ideeën die de wereld mooier maken werkelijkheid worden.

Aanjager

Hulp nodig om een initiatief van de grond te krijgen? Als aanjager help ik je om jouw initiatief een vliegende start te geven.

Verbinder

Dankzij mijn grote netwerk en mijn drive om mensen te verbinden weet ik altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.

ondernemer

Als ondernemer voel ik me als een vis in het water. Ik geniet van het het starten van nieuwe bedrijven die de wereld een beetje mooier maken.

''JE VERANDERT IETS NOOIT DOOR DE BESTAANDE WERKELIJKHEID AAN TE VECHTEN. OM IETS TE VERANDEREN BOUW JE EEN NIEUW MODEL DAT HET BESTAANDE MODEL OVERBODIG MAAKT.''

mijn Projecten

Hieronder een overzicht van initiatieven waar ik als kickstarter bij betrokken ben (geweest).  In een aantal gevallen ben ik het project op eigen initiatief gestart, maar je kunt me ook inhuren om een project van de grond te krijgen. 

STARTUP APELDOORN

Startup Apeldoorn is een platform voor innovatie en ondernemerschap. Je vind ons in het Element op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Hier werken we met een grote groep innovatieve ondernemers aan initiatieven die antwoorden bieden op de uitdagingen van deze tijd.  

Als aanjager en verbinder breng ik mensen en initiatieven met elkaar in contact en jaag ik nieuwe projecten aan. 

MIJN EIGEN ZAAK

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo, dit vraagt om nieuwe manieren om mensen richting werk te begeleiden. Mijn Eigen Zaak begeleidt mensen d.m.v. ondernemerschap richting duurzame zelfstandigheid. Onze aanpak is erop gericht dat mensen eigenaarschap nemen over hun eigen (werk)leven en vanuit een intrinsieke motivatie aan de slag gaan.

Ik ben één van de initiatiefnemers bij Mijn Eigen Zaak.

OVER ROOD APELDOORN

Over Rood begeleidt ondernemers naar een financieel gezonde toekomst. Het is een landelijke coöperatie die inspeelt op de schuldenproblematiek bij ZZP’ers. In de unieke opzet van de organisatie helpen ondernemers elkaar om vooruit te komen. 

Als kwartiermaker heb ik de vestiging in Apeldoorn opgezet. 

wil je met mij samenwerken?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen. Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.