voor jou

Aanbod

met mij aan de slag

Wat kan ik voor jou betekenen?.

Voel jij je aangesproken en wil je met mij aan de slag? Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Lees verder voor een volledig overzicht van mijn aanbod. 

Een keer sparren of inspiratie opdoen tijdens één van mijn workshops? Liever eerst even kennis maken? Maak direct een afspraak via mijn online agenda.

sparsessie

Sparsessie (1,5 uur)

Bespaar jezelf een hoop tijd en boek een sparsessie. In 1,5 uur tijd help ik je scherp te krijgen waar je naartoe wilt en wat de eerstvolgende stap is. Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Ik ondersteun je bij het maken van een stappenplan en laat je zien hoe je zelf verder kunt. Eerst kennismaken?

traject

Traject (3-6 maanden)

Je idee snel van de grond krijgen? Niet overal zelf over na hoeven denken? Voor langere tijd een sparringpartner nodig die met je meekijkt? Afhankelijk van waar je staat in jouw proces kan ik je in een periode van 3-6 maanden helpen je bedrijf van de grond te krijgen. Meer weten over het traject? Eerst kennismaken?

WORKSHOPS

Diverse Workshops

Ik bied diverse workshops aan op snijvlak van ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Als gecertificeerd Wim Hof instructeur zet ik de combinatie van mindset, ademhaling en koudegewenning in om je in contact te brengen met je eigen inspiratie en van daaruit in beweging te komen.  

met mij aan de slag

Maak direct een afspraak via mijn online agenda.

testimonials

wat zij over mij zeggen

Wiebe kan je helpen als je met een bedrijfsidee zit waar je warm voor loopt. Een idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt bijvoorbeeld, of een idee dat echt vernieuwend is in je branche. Hij heeft kennis van de theorie, én zelf de ervaring met het succesvol neerzetten van nieuwe ideeën en concepten.
Shira van der Werf
Founder @Dat wat je zegt
Wiebe is een echte ondernemer en spreekt vanuit ervaring. Hij heeft mij geholpen met mijn zaak door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, waardoor ik zelf tot nieuwe inzichten kwam en verder kon. Daarnaast heeft hij een groot netwerk en brengt hij je in contact met de juiste mensen.
Patrick Roozemond
Founder @Kari's Crackers
Wiebe is een echte verbinder die mensen in hun waarde laat. Je kunt hem het beste inschakelen in de beginfase van een initiatief. Hij is creatief en kan vanuit ervaring mee denken hoe je iets het beste vorm kan geven. Naast zijn creativiteit is Wiebe resultaatgericht. Een prettig persoon om mee samen te werken.
Jaap Flendrie
Co-founder Mijn Eigen Zaak