Zaterdag 18 december Van 11.00 - 17.00 uur Plek Apeldoorn

Wim Hof workshop

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Beter om leren gaan met stressvolle situaties

Meer het leven creëren waar jij in gelooft

Ontdekken dat je tot meer in staat bent dan je denkt

Versterken van je immuun systeem

 Je leert het tijdens de Wim Hof workshop. Ontdek hoe de  methode kan helpen om je gezonder, gelukkiger en sterker te voelen. Hoe je hier zelf meer invloed op uit kunt oefenen, dankzij de combinatie van ademhaling, koude gewenning en mindset.

OVER DE WORKSHOP


Tijdens de workshop leer je hoe de Wim Hof methode kan werken voor jou. We starten met een warming up, zodat je in je lijf kunt zakken. Je leert de basis elementen van de Wim Hof methode en hoe deze met elkaar samenwerken.

Aansluitend gaan we ontdekken hoe het werkt in de praktijk. De ademhalingsoefening is voor de meeste deelnemers een diepe ervaring, waar je in contact komt met een diepere laag. Vanuit die diepere laag leer je hoe je gedachten kunt sturen en invloed kunt uitoefenen op je autonome zenuwstelsel. Het is tevens de voorbereiding op het ijsbad, waar ik je uitnodig om 2,5 minuut ontspannen in te blijven zitten.

Wanneer je in staat bent om zonder pijn meer dan 2 minuten in een ijsbad te zitten, dan ben je ook beter in staat om om te gaan met stressvolle situaties en het onmogelijke mogelijk te maken.

WAT GA JE LEREN

 

  • Hoe je invloed uit kunt oefenen op je autonome zenuwstelsel en daarmee je weerstand kunt verbeteren

 

  • Hoe om te gaan met stressvolle situaties

 

  • Hoe je de Wim Hof methode kunt inzetten om bij je eigen gevoel en inspiratie te komen

 

  • Hoe je d.m.v. de juiste mindset doelen kunt realiseren die vooraf onmogelijk leken

 

  • Hoe je de Wim Hof methode kunt integreren in je dagelijks leven

     

     

kom in je natuurlijke kracht

3 pijlers

focus

De Wim Hof methode leert je dat je tot meer in staat bent dan je denkt. Met goede focus en de juiste mindset zorg je dat jij jouw doelstellingen behaalt en klaar bent om je eigen lichaam en geest te verkennen en te optimaliseren.

ademhaling

Met de Wim Hof ademhalingstechniek heb je direct toegang tot je autonome zenuwstelsel en daarmee de beschikking over meer energie, verminderde stressniveaus en een verbeterde immuunrespons.

koudegewenning

Regelmatige blootstelling aan kou zorgt voor een goede gezondheid en beïnvloed de geestelijke wil. Voordelen zijn: hoger energieniveau, verbetering concentratievermogen en meer doelgerichtheid.

testimonials

wat zij zeggen

Wiebe is heel relaxed en ontspannen. Met die houding creëert hij een fijne, open sfeer waardoor je je gemakkelijk openstelt en vertrouwen hebt in zijn expertise. Daardoor zijn alle drempels, zowel voor de oefeningen als voor het ijsbad, weg. Hij is betrokken zonder er bovenop te zitten en rustig zonder afstandelijk te worden. Precies goed dus. Een aanrader!!
Marijn Bontje
Co-founder H3lab
Het is duidelijk dat Wiebe meer kan dan alleen het doorgeven van de Wim Hof technieken. Hij zorgt voor een veilige setting waar iedereen zich op zijn gemak voelt door. Dit doet hij met authenticiteit, humor en door iedereen met waardering te behandelen. Ik heb een bijzondere ervaring gehad tijdens een ademhalingstechniek en het heeft mij nieuwe inzichten gegeven.
Gerjan Schoemaker
Founder Meditatie instituut

Je bent tot meer in staat dan je denkt !

Voel je vitaler. Meer energie. Meer in contact met jezelf. Ga beter om met stress. Realiseer jouw doelen. Meld je nu aan!

Meld je aan voor de Wim Hof workshop voor slechts €95 incl. btw!

Praktische Informatie

Datum: Zaterdag 18 december 2021
Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Locatie: Plek Apeldoorn
Kosten: €95,-  incl. btw.

Wil je met jouw team of organisatie een workshop doen of wil je een individuele sessie? Stuur een mail naar info@wiebebakker.nl.