de
toekomstdenkers podcast

De Toekomstdenkers podcast

In mijn podcast Toekomstdenkers ga ik in gesprek met visionairs, wetenschappers, filosofen, ondernemers, leiders, mensen die anders kijken en mensen die het ook anders doen. Mensen die een perspectief geven op de toekomst. In een tijd waarin we dat goed kunnen gebruiken. 

We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk.

Jan RotmansALS EERSTE OP DE HOOGE VAN EEN NIEUWE PODCAST?

MELD JE AAN!

#3 Hoe human design kan helpen in een periode van transitie

In deze derde aflevering ga ik in gesprek met Roel Kiers. Roel is recruiter, headhunter en expert op het gebied van menselijk potentieel. Hij maakt hierbij gebruik van een hele bijzondere tool, namelijk het Human design. Human design helpt je ontdekken wat jouw unieke kwaliteiten zijn. Het wordt steeds belangrijker dat jij weet wat jouw waarde is, in een wereld die steeds turbulenter wordt. Human design helpt je om beter te navigeren in een periode van transitie.

#2 De coöperatie is terug, in een nieuw jasje

In deze podcast ga ik in gesprek met Joke van der Schoor. Joke is bedrijfskundige en oprichter van Helpgewoon. Helpgewoon is een coöperatie die landelijk ondernemers-/ en werknemerscoöperaties helpt op te starten binnen de zorg, het sociaal domein, de bouw en de schoonmaak sector. Het bijzondere van dit type coöperatie is dat het zelfsturende organisaties zijn. Mensen zijn eigen baas in de coöperatie en moet het met elkaar doen. Helpgewoon ondersteunt hierin d.m.v. training en coaching. 

#1 De wereld vanuit een integraal oogpunt

In deze podcast ga ik in gesprek met Mauk Pieper. Mauk is trainer, coach en mede oprichter van de Venwoude levensschool. Mauk heeft honderden mensen begeleid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij laat zich inspireren door integrale denkers als Ken Wilber, Terry Patten en Sri Aurobindo. Voor iedereen die meer wil weten over het integrale denken en hoe dit kan helpen om richting te geven in een tijd van transitie.

Blijf op de hoogte!

Als eerste op de hoogte van een nieuw podcast? 
Meld jaan!