Startup

Ben jij klaar
OM JOUW DROMEN
TE
REALISEREN

neem jouw goede
ideeën serieus

En ga ermee aan de slag.

Je hebt besloten om voor jezelf te beginnen en daarmee het verschil te maken. En nu? Je ziet dat het anders en beter kan, maar waar moet je beginnen?

Je hebt veel ervaring binnen jouw vakgebied, maar het ondernemerschap is nieuw. Je bent op zoek naar iemand die je kan helpen bij het zetten van de juiste stappen, zodat jouw ideeën ook werkelijkheid worden.

Ware voldoening ligt in het laten samenvallen van je talenten met dat waar de wereld behoefte aan heeft

Hoe ga ik te werk?

Ik stem me af op waar jij staat in jouw proces. Ben je net gestart of moet je nog beginnen? Heb je scherp waar je naartoe wilt of moet dit nog helder worden? Ik help je om concreet te worden en te denken vanuit de klant? Waar heeft hij/zij behoefte aan en hoe sluit jij hier zo goed mogelijk op aan? Ik moedig je aan en ik daag je uit. Ik help je bij het vinden van de juiste balans, zodat er flow kan ontstaan en ideeën werkelijkheid worden. 

Wat levert het op?

Overzicht, zodat je beter kunt bepalen wat belangrijk is

Richting, zodat je weet wat je te doen hebt

Vertrouwen, door jouw unieke aanbod te bepalen en hier voor te gaan staan

Resultaat, dankzij een betere afstemming tussen jouw product/ dienst en dat waar de klant behoefte aan heeft

Aanbod

coach gesprek

1,5 uur

Bespaar jezelf een hoop tijd en boek een sparsessie. In 1,5 uur tijd help ik je scherp te krijgen waar je naartoe wilt en wat de eerstvolgende stap is. Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Ik ondersteun je bij het maken van een stappenplan en laat je zien hoe je zelf verder kunt bouwen. 


coach traject

3-6 maanden

Je idee snel van de grond krijgen? Niet overal zelf over na hoeven denken? Voor langere tijd een sparringpartner nodig die met je meekijkt? Afhankelijk van waar je staat in jouw proces kan ik je in een periode van 3-6 maanden helpen je bedrijf van de grond te krijgen. Meer weten over het traject? Plan een afspraak via mijn online agenda.

met mij aan de slag

Wil je weten wat voor je kan betekenen? 

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Doe mee met het Master your Mind programma.
Of luister naar mijn podcast Toekomstdenkers.

hier ligt mijn

mijn kracht

Luisteren

Luisteren gaat om meer dan het horen van de woorden, non-verbale communicatie zegt minstens zoveel. Door goed te luisteren probeer ik helder te krijgen waar het nu echt om gaat.

rust brengen

Om te zien waar je staat is het belangrijk om tot rust te komen. Uit je hoofd, in je lijf. Ik help je om te zakken en meer te voelen, zodat je van daaruit kan bepalen waar je naartoe wilt.

vertrouwen geven

Je bent tot meer in staat dan je denkt. Ga voor dat waar jij in gelooft en maak je dromen waar. Ik help je te vertrouwen op je innerlijke kompas, zodat je de stappen zet die nodig zijn.

aanscherpen

Een goed idee bedenken is één, een goed idee in de praktijk brengen is een tweede. Ik help je om jouw goede ideeën verder aan te scherpen, zodat ze ook werkelijkheid worden.

Richting geven

Ik geef richting door jou te helpen koers te houden. Dit doe ik door je te herinneren aan je oorspronkelijke intentie en te kijken wat er nu nodig is om een volgende stap te zetten.

verbinden

Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Dankzij mijn grote netwerk weet ik je vaak wel met de juiste mensen en organisaties te verbinden.

testimonials

wat zij over mij zeggen

Wiebe kan je helpen als je met een bedrijfsidee zit waar je warm voor loopt. Een idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt bijvoorbeeld, of een idee dat echt vernieuwend is in je branche. Hij heeft kennis van de theorie, én zelf de ervaring met het succesvol neerzetten van nieuwe ideeën en concepten.
Shira van der Werf
Founder @Dat wat je zegt
Wiebe is een echte ondernemer en spreekt vanuit ervaring. Hij heeft mij geholpen met mijn zaak door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, waardoor ik zelf tot nieuwe inzichten kwam en verder kon. Daarnaast heeft hij een groot netwerk en brengt hij je in contact met de juiste mensen.
Patrick Roozemond
Founder @Kari's Crackers
Wiebe is een echte verbinder die mensen in hun waarde laat. Je kunt hem het beste inschakelen in de beginfase van een initiatief. Hij is creatief en kan vanuit ervaring mee denken hoe je iets het beste vorm kan geven. Naast zijn creativiteit is Wiebe resultaatgericht. Een prettig persoon om mee samen te werken.
Jaap Flendrie
Co-founder Mijn Eigen Zaak