voor Starters

Ik help je OM JOUW DROMEN TE REALISEREN

neem jouw goede
ideeën serieus

En ga ermee aan de slag.

Je hebt besloten om voor jezelf te beginnen. En nu? Je ziet dat het anders en beter kan, maar waar moet je beginnen?

Je hebt veel ervaring binnen jouw vakgebied, maar het ondernemerschap is nieuw. Je bent op zoek naar iemand die je kan helpen bij het zetten van de juiste stappen, zodat jouw ideeën ook werkelijkheid worden.

De wereld zit er op te wachten dat goede ideeën werkelijkheid worden.

Een sparsessie boeken, naar één van mijn workshops of liever eerst een afspraak maken?
Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

sparsessie

Sparsessie (1,5 uur)

Bespaar jezelf een hoop tijd en boek een sparsessie. In 1,5 uur tijd help ik je scherp te krijgen waar je naartoe wilt en wat de eerstvolgende stap is. Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Ik ondersteun je bij het maken van een stappenplan en laat je zien hoe je zelf verder kunt bouwen. 

traject

Traject (3-6 maanden)

Je idee snel van de grond krijgen? Niet overal zelf over na hoeven denken? Voor langere tijd een sparringpartner nodig die met je meekijkt? Afhankelijk van waar je staat in jouw proces kan ik je in een periode van 3-6 maanden helpen je bedrijf van de grond te krijgen. Meer weten over het traject? Plan een afspraak via mijn online agenda.

met mij aan de slag

Wil je weten wat ik nog meer voor je kan betekenen? 

Lees verder voor een volledig overzicht van mijn aanbod. 
Kom naar een Wim Hof workshop of één van mijn andere trainingen op het gebied van ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. 

Liever eerst kennismaken?

testimonials

wat zij over mij zeggen

Wiebe kan je helpen als je met een bedrijfsidee zit waar je warm voor loopt. Een idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt bijvoorbeeld, of een idee dat echt vernieuwend is in je branche. Hij heeft kennis van de theorie, én zelf de ervaring met het succesvol neerzetten van nieuwe ideeën en concepten.
Shira van der Werf
Founder @Dat wat je zegt
Wiebe is een echte ondernemer en spreekt vanuit ervaring. Hij heeft mij geholpen met mijn zaak door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, waardoor ik zelf tot nieuwe inzichten kwam en verder kon. Daarnaast heeft hij een groot netwerk en brengt hij je in contact met de juiste mensen.
Patrick Roozemond
Founder @Kari's Crackers
Wiebe is een echte verbinder die mensen in hun waarde laat. Je kunt hem het beste inschakelen in de beginfase van een initiatief. Hij is creatief en kan vanuit ervaring mee denken hoe je iets het beste vorm kan geven. Naast zijn creativiteit is Wiebe resultaatgericht. Een prettig persoon om mee samen te werken.
Jaap Flendrie
Co-founder Mijn Eigen Zaak