Scale up

Ben jij
klaar voor
de volgende
stap?

neem jouw ambities serieus

En ga ermee aan de slag!

Je bent een aantal jaren geleden gestart met jouw bedrijf. Je hebt de ambitie om te groeien, maar hoe? Je bent op zoek naar een gelijkwaardige sparringpartner. Iemand die kan helpen bij het ontwikkelen van een heldere strategie en het maken van de juiste keuzes. 

Als ervaren ondernemer weet ik wat er komt kijken bij de groei van je bedrijf. Als coach stem ik me af op jouw situatie en help ik je bij het maken van de juiste keuzes.

Dankzij mijn grote netwerk van adviseurs, experts en financiers breng ik je in contact  met de juiste mensen, zodat jij kan groeien met jouw bedrijf.  

 

Loslaten en andere mensen vertrouwen geven om zaken op te pakken is één van de meest uitdagende aspecten van het zijn van een leider in een groeiende organisatie

Hoe ga ik te werk?

Elk traject start met een kennismakingsgesprek. Waar sta je met jouw bedrijf en waar wil je naartoe? Hoe kan ik je helpen om jouw ambities waar te maken? Ben je geholpen met een aantal coachgesprekken of is er behoefte aan een traject op maat? Afhankelijk van jouw behoefte bepalen we wat de juiste route is.

Wat levert het op?

Je ontwikkelt een heldere strategie, op basis waarvan je de juiste keuzes kunt maken 

Je maakt je ambities waar door heldere doelen te stellen en hiervoor te gaan 

Jij en je team ervaren meer werkplezier, door een structuur neer te zetten waar iedereen tot zijn recht komt

Je realiseert meer impact door te groeien met je bedrijf en je ambities waar te maken

 

Aanbod

business coaching

Gesprek (1,5 uur)

Bespaar jezelf een hoop tijd en boek een sparsessie. In 1,5 uur tijd help ik je scherp te krijgen waar je naartoe wilt en wat de eerstvolgende stap is. Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Ik ondersteun je bij het maken van een stappenplan en laat je zien hoe je zelf verder kunt bouwen. 

traject op maat

Op aanvraag

Je idee snel van de grond krijgen? Niet overal zelf over na hoeven denken? Voor langere tijd een sparringpartner nodig die met je meekijkt? Afhankelijk van waar je staat in jouw proces kan ik je in een periode van 3-6 maanden helpen je bedrijf van de grond te krijgen. Meer weten over het traject? Plan een afspraak via mijn online agenda.

Met mij aan de slag

Meer weten? 

Doe mee met het Master your Mind programma.
Of luister naar mijn podcast Toekomstdenkers.

hier ligt mijn

mijn kracht

Luisteren

Luisteren gaat om meer dan het horen van de woorden, non-verbale communicatie zegt minstens zoveel. Door goed te luisteren probeer ik helder te krijgen waar het nu echt om gaat.

rust brengen

Om te zien waar je staat is het belangrijk om tot rust te komen. Uit je hoofd, in je lijf. Ik help je om te zakken en meer te voelen, zodat je van daaruit kan bepalen waar je naartoe wilt.

vertrouwen geven

Je bent tot meer in staat dan je denkt. Ga voor dat waar jij in gelooft en maak je dromen waar. Ik help je te vertrouwen op je innerlijke kompas, zodat je de stappen zet die nodig zijn.

aanscherpen

Een goed idee bedenken is één, een goed idee in de praktijk brengen is een tweede. Ik help je om jouw goede ideeën verder aan te scherpen, zodat ze ook werkelijkheid worden.

Richting geven

Ik geef richting door jou te helpen koers te houden. Dit doe ik door je te herinneren aan je oorspronkelijke intentie en te kijken wat er nu nodig is om een volgende stap te zetten.

verbinden

Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Dankzij mijn grote netwerk weet ik je vaak wel met de juiste mensen en organisaties te verbinden.