Voor leiders

Wil jij
meer impact
MAKEN?

Echte verandering
begint bij jou

Ik help je bij het realiseren van de verandering die nodig is.

Heb je het gevoel dat er meer mogelijk is dan je op dit moment voor elkaar krijgt? Loop je regelmatig op tegen de beperkingen van het systeem?

Ik help je ontspannen en ruimte te creëren, zodat je vanuit helderheid de juiste keuzes kunt maken. Op die manier creëer je de verandering die nodig is .Dat begint bij jou. 

Om anderen te kunnen bewegen moet je zelf bewogen zijn

Hoe ga ik te werk?

Een coachtraject bestaat uit een aantal fases:

1. Overzicht creëren;  Wat is de huidige situatie en hoe verhoud jij je hiertoe?

2. Talent, drive en doelen vaststellen; Wanneer kom jij het beste tot je recht? Waar is het jou om te doen en welke doelen wil je realiseren? 

3. Integratie; Hoe ga je jouw doelen realiseren? Hoe blijf je afgestemd op jouw innerlijke drive en de wensen van je stakeholders? Hoe zorg jij dat je de juiste dingen blijft doen? 

Wat levert het op?

Meer ruimte in je agenda; door overzicht te creëren, doelen te stellen en de juiste zaken op te pakken creëer je meer ruimte in je agenda

Meer flow; Door de juiste balans te vinden tussen wie jij bent en de doelen die je wilt realiseren

Meer impact; Door concreet te maken waar je naartoe wilt en het ook echt te gaan doen

Tevreden stakeholders; Door helder te krijgen wat de wensen zijn van je stakeholders en ze van daaruit mee te krijgen

aanbod

impact coaching

Traject

Afhankelijk van waar jij staat stellen we een coachtraject 

master your mind

Programma

Je idee snel van de grond krijgen? Niet overal zelf over na hoeven denken? Voor langere tijd een sparringpartner nodig die met je meekijkt? Afhankelijk van waar je staat in jouw proces kan ik je in een periode van 3-6 maanden helpen je bedrijf van de grond te krijgen. Meer weten over het traject? Plan een afspraak via mijn online agenda.

met mij aan de slag

Wil je weten wat voor je kan betekenen? 

Maak een afspraak voor een coach gesprek
Meer inspiratie? Lees hier mijn artikelen
of luister naar mijn podcast Toekomstdenkers

hier ligt mijn

mijn kracht

Luisteren

Luisteren gaat om meer dan het horen van de woorden, non-verbale communicatie zegt minstens zoveel. Door goed te luisteren probeer ik helder te krijgen waar het nu echt om gaat.

rust brengen

Om te zien waar je staat is het belangrijk om tot rust te komen. Uit je hoofd, in je lijf. Ik help je om te zakken en meer te voelen, zodat je van daaruit kan bepalen waar je naartoe wilt.

vertrouwen geven

Je bent tot meer in staat dan je denkt. Ga voor dat waar jij in gelooft en maak je dromen waar. Ik help je te vertrouwen op je innerlijke kompas, zodat je de stappen zet die nodig zijn.

aanscherpen

Een goed idee bedenken is één, een goed idee in de praktijk brengen is een tweede. Ik help je om jouw goede ideeën verder aan te scherpen, zodat ze ook werkelijkheid worden.

Richting geven

Ik geef richting door jou te helpen koers te houden. Dit doe ik door je te herinneren aan je oorspronkelijke intentie en te kijken wat er nu nodig is om een volgende stap te zetten.

verbinden

Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Dankzij mijn grote netwerk weet ik je vaak wel met de juiste mensen en organisaties te verbinden.

testimonials

wat zij zeggen

Wiebe kan je helpen als je met een bedrijfsidee zit waar je warm voor loopt. Een idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt bijvoorbeeld, of een idee dat echt vernieuwend is in je branche. Hij heeft kennis van de theorie, én zelf de ervaring met het succesvol neerzetten van nieuwe ideeën en concepten.
Shira van der Werf
Founder @Dat wat je zegt
Een echter ondernemer met veel ervaring. Wiebe heeft mij ondersteund door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Hierdoor was ik zelf in staat om goede keuzes te maken met mijn bedrijf. Daarnaast heeft hij een groot netwerk en brengt hij je in contact met de juiste mensen om stappen te maken met je bedrijf.
Patrick Roozemond
Founder @Kari's Crackers