Voor toekomstmakers

Ben jij toe
aan
echte innovatie?

wees een koploper
binnen jouw domein

Ik help je bij het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Hoe zorg je dat je meer impact realiseert met minder geld? Hoe blijf je relevant binnen jouw domein en speel je in op de nieuwste ontwikkelingen?

Als vernieuwer binnen het sociaal domein heb ik ruime ervaring met het aanjagen en ontwikkelen van vernieuwende concepten. Deze kennis en ervaring zet ik in om bestaande organisaties te helpen vernieuwen. Ik werk daarin samen met vernieuwers binnen de zorg, onderwijs en het sociaal domein.

 

 

Echte vernieuwing realiseer je niet door de bestaande werkelijkheid aan te vechten. Om echt iets te veranderen bouw je een nieuw model dat het bestaande overbodig maakt.

Hoe ga ik te werk?

Ieder innovatietraject start met het in kaart brengen van de uitdagingen van de organisatie. Nu en in de toekomst. Wat zijn de grootste opgaven en waar is de behoefte aan vernieuwing het meest urgent? 

Als we dit in kaart hebben gebracht gaan we op zoek naar vernieuwende antwoorden op bestaande uitdagingen. Hierbij maak ik gebruik van een netwerk van startups en vernieuwers binnen jouw domein. 

De volgende fase is de daadwerkelijke uitwerking van nieuwe ideeën. Dit kan op diverse manier worden uitgevoerd, afgestemd op de behoefte van de organisatie.

Wat levert het op?

Echte innovatie; door te leren van vernieuwers binnen jouw domein

Meer flow en werkplezier; omdat je gaat werken aan dat waar het echt om gaat

Kostenbesparing; door slimmer om te gaan met bestaande middelen

Toekomstbestendig; omdat je je met jouw organisatie afstemt op wat de toekomst van je vraagt

met mij aan de slag

Wil je weten wat voor je kan betekenen? 

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek
Meer inspiratie op doen? Lees verder of luister naar mijn podcast Toekomstdenkers