voor inspiratie naar Realisatie

training & coaching

ik help je om de ideeën die in je hart leven daadwerkelijk te realiseren

Neem je ideeën serieus en ga ermee aan de slag. De wereld zit er op te wachten dat goede ideeën werkelijkheid worden.

Wat raakt jou als je naar de wereld kijkt? Welk verschil wil jij maken? Laat dat de brandstof zijn om te werken aan initiatieven waar jij in gelooft. Wat de wereld nodig heeft is een veelvoud aan initiatieven en bedrijven die een antwoord bieden op de uitdagingen van deze tijd.

Als aanjager bij Startup Apeldoorn ben ik onderdeel van een ecosysteem van innovatieve ondernemers. Een plek waar kleine en grote organisaties samenwerken en elkaar versterken. Als trainer en coach help ik teams en individuen te werken vanuit een intrinsieke drive aan doelen die de wereld verder brengen.

Van inspiratie naar realisatie

individuele coaching

Wat drijft jou en waar ben je echt goed in? Hoe valt dit samen met dat waar de wereld behoefte aan heeft? Ik help je antwoorden te vinden op deze vragen en een plan te maken om het ook daadwerkelijk te gaan Doen!

Meer flow in je team

team Coaching


Ik begeleid  teams en organisaties 
om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling, zodat er meer synergie, resultaat en werkplezier ontstaat. Wil je weten wat ik voor jouw team kan betekenen?

Ademhaling, kou & mindset

wim hof instructeur

Zo ontspannen mogelijk een inspanning leveren. Een sterke manier om in contact te komen met je eigen inspiratie. Dat is wat de Wim Hof methode je leert. De 3 pilaren van de Wimhof- methode zijn koude training, commitment en ademhaling.

"Ware vervulling ligt in het laten samenvallen van je talenten met dat waar de wereld behoefte aan heeft"

hier ligt mijn

mijn kracht

Luisteren

Luisteren gaat om meer dan het horen van de woorden, non-verbale communicatie zegt minstens zoveel. Door goed te luisteren probeer ik helder te krijgen waar het nu echt om gaat.

rust brengen

Om te zien waar je staat is het belangrijk om tot rust te komen. Uit je hoofd, in je lijf. Ik help je om te zakken en meer te voelen, zodat je van daaruit kan bepalen waar je naartoe wilt.

vertrouwen geven

Je bent tot meer in staat dan je denkt. Ga voor dat waar jij in gelooft en maak je dromen waar. Ik help je te vertrouwen op je innerlijke kompas, zodat je de stappen zet die nodig zijn.

aanscherpen

Een goed idee bedenken is één, een goed idee in de praktijk brengen is een tweede. Ik help je om jouw goede ideeën verder aan te scherpen, zodat ze ook werkelijkheid worden.

Richting geven

Ik geef richting door jou te helpen koers te houden. Dit doe ik door je te herinneren aan je oorspronkelijke intentie en te kijken wat er nu nodig is om een volgende stap te zetten.

verbinden

Alleen kom je een heel eind, maar samen kom je verder. Dankzij mijn grote netwerk weet ik je vaak wel met de juiste mensen en organisaties te verbinden.

testimonials

wat zij zeggen

Wiebe kan je helpen als je met een bedrijfsidee zit waar je warm voor loopt. Een idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt bijvoorbeeld, of een idee dat echt vernieuwend is in je branche. Hij heeft kennis van de theorie, én zelf de ervaring met het succesvol neerzetten van nieuwe ideeën en concepten.
Shira van der Werf
Founder @Dat wat je zegt
Een echter ondernemer met veel ervaring. Wiebe heeft mij ondersteund door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Hierdoor was ik zelf in staat om goede keuzes te maken met mijn bedrijf. Daarnaast heeft hij een groot netwerk en brengt hij je in contact met de juiste mensen om stappen te maken met je bedrijf.
Patrick Roozemond
Founder @Kari's Crackers