Betekenisvol ondernemen

Leergang voor starters

Ik wil van betekenis zijn met mijn bedrijf en daar mijn geld mee verdienen.
Ik wil mezelf ontwikkelen als ondernemer, zodat ik een betere versie van mezelf word.

Ik wil met de juiste dingen bezig zijn en ervaren dat ondernemen moeiteloos kan.

ondernemer,

haal meer uit
jezelf en voeg betekenis toe
met jouw bedrijf

Je bent ondernemer geworden, omdat je ziet dat zaken anders en beter kunnen. Je wilt het verschil maken met jouw bedrijf en van betekenis zijn. In een wereld die grotendeels draait om geld verdienen is dat best een uitdaging. Hoe vind je de ideale balans tussen het creëren van betekenis en het verdienen van geld?

Het ondernemerschap geeft jou de vrijheid om zelf keuzes te kunnen maken en je eigen tijd in te delen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste dingen blijft doen? Hoe creëer je flow in je dagelijkse werkzaamheden? De momenten dat jij van betekenis bent als ondernemer lijken moeiteloos te gaan. Daar wil je meer van.

Hoe vind je jouw unieke manier van ondernemen? Er zijn tal van trainingen en programma’s die jou leren hoe je meer omzet en meer klanten kunt genereren. Maar hoe doe je dit op een betekenisvolle manier?

Vind jouw eigen manier om jouw ideeën te realiseren. Wat zou de wereld er anders uitzien als jouw ideeën werkelijkheid worden. Zou dat niet gaaf zijn?

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien

 • Ondernemen gaat voor jou om meer dan alleen geld verdienen

 

 • Je wilt datgene gaan doen waar jij voor gemaakt bent

 

 • Je bent op zoek naar de ideale afstemming tussen wat jij biedt en waar de klant blij van wordt

 

 • Je bent op zoek naar gelijkgestemden met wie je wilt sparren

 • Je wilt van betekenis zijn en daar je geld mee verdienen

 • Je wilt jezelf ontwikkelen en nieuwe wegen verkennen

 

tim-bogdanov-4uojMEdcwI8-unsplash

Stel je voor…

Je bent 2 jaar verder met jouw bedrijf en het gaat precies zoals jij het wilt. De flow die je ervaart lijkt meer regel dan uitzondering. Dat betekent niet dat er nooit iets mis gaat, maar je weet veel beter om te gaan met tegenslagen. 

Het netwerk dat je om je heen verzameld hebt is goud waard. Het is een netwerk waar je op verschillende niveaus mee kan schakelen, gelijkgestemden die snappen waar je het over hebt. 

De omzet waar je ooit van droomde is nu werkelijkheid geworden. Het is je nooit om het geld te doen geweest, maar het is wel lekker dat je je hier geen zorgen meer om hoeft te  maken. Nu je business goed draait is de impact ook vele malen groter. Je bent van betekenis met jouw bedrijf en daar is het je om te doen. 

Je merkt ook dat je nooit bent uitgeleerd. Er is nog zoveel te ontdekken. Het avontuur van het ondernemerschap is eindeloos en dat maakt het ook zo gaaf. Je bent de creator van je eigen leven en doet precies datgene waarvoor je hier bent. 

Kun je je het al voorstellen? Dit is de start van een droom die werkelijkheid wordt. 

Doe je mee?

Betekenis academie

Programma

Het programma van 6 maanden is erop gericht dat jij groeit met je betekenisvolle onderneming. Deze groei is terug te zien in concrete resultaten, maar het gaat om meer dan dat. Het is ook een persoonlijke reis, waarin je jezelf beter leert kennen en je op een dieper level verbindt met jouw missie. 

Het bouwen van een succesvolle en betekenisvolle onderneming doe je zelf, maar niet alleen. Je gaat op reis met een groep gelijkgestemden. Ondernemers die in dezelfde fase zitten als jij en die met hun bedrijf ook van betekenis willen zijn in de wereld. 

Tijdens het traject help je elkaar verder om stappen te zetten. Ik heb veel ervaring met het creëren van een ontspannen sfeer, waarin je elkaar uitdaagt om stappen te zetten. Een setting waarin je zowel persoonlijk als zakelijk groeit.

Wat kun je verwachten?

 • Gastsprekers op diverse thema’s, zoals human design, ondernemen in de betekeniseconomie en ervaringen van  succesvolle betekenisondernemers.
 • Wim Hof methode; Leer hoe de combinatie van mindset, ademhaling en koudegewening helpt om te verbinden met jezelf en uitdagende doelen te realiseren.
 • Workshops met thema’s als “hoe creëer ik flow in mijn werk?”, “de optimale afstemming tussen wat jij biedt en wat de klant nodig heeft”, “Ondernemen met een missie” “Experimenteren buiten de comfort zone” en nog veel meer.
 • Mastermind groep; elke maand actuele casussen behandelen in de mastermind groep.
 • Gezamenlijke online weekstart. Wat zijn jouw doelen voor de komende week en wat heb je nodig?
 • Toegang tot de whatsapp groep. 
 • Toegang tot een grote community van betekenisvolle ondernemers.

Waarom dit programma?

Omdat de wereld vraagt om succesvolle betekenisvolle ondernemers. Je leert hoe je met jouw bedrijf het verschil maakt en van betekenis bent voor de wereld. 

Omdat je tot veel meer in staat bent dan je denkt. Je ontdekt waar jouw unieke kwaliteiten liggen en hoe je van hieruit jouw ideeën om kan zetten naar werkelijkheid.

Omdat je vanuit een diepere betekenis jouw bedrijf wilt vormgeven. Je leert dat ondernemerschap een avontuur is, wanneer je het vanuit een diepere betekenis vormgeeft.

 

Omdat je gelijkgestemden leert kennen waarmee je gaat  ontdekken wat betekenisvol ondernemen is voor jou en hoe je hiermee je geld kunt verdienen.

Omdat je gaat ontdekken wat de ideale afstemming is tussen wat jij te bieden hebt en wat de klant nodig heeft. Zodat je focus kunt aanbrengen en de juiste dingen doet.

Omdat je concrete resultaten wilt boeken. Je daagt elkaar uit om stappen te zetten buiten de comfort zone, zodat je groeit op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Ware voldoening ligt in het laten samenvallen van je talenten met dat waar de wereld behoefte aan heeft