Betekenisvol ondernemen

Groei programma

Ik wil met mijn bedrijf bijdragen aan de verandering die nodig is in de maatschappij

Ik wil de basis op orde hebben, zodat ik me kan richten op de groei van mijn bedrijf

Ik wil een zaak bouwen waar mensen eigenaarschap pakken en zich betrokken voelen 

ondernemer,

Zet de volgend stap
met jouw bedrijf!

Je bent ondernemer geworden omdat je met jouw bedrijf bij wilt dragen aan de verandering die nodig is in de maatschappij. Je bent een ondernemer met een missie en je hebt inmiddels bewezen dat je hier succesvol in bent.

 

De basis van jouw bedrijf staat, je bent nu toe aan de volgende stap. Hoe bouw je een organisatie waarin de mensen eigenaarschap pakken? Hoe doe je de marketing op zo’n manier dat het aansluit bij de kern van jouw bedrijf? Hoe houd je focus en zorg je dat alle verschillende onderdelen goed op elkaar aansluiten?

 

Bouw de organisatie die bij je past, zodat jij je kan blijven focussen op dat waar je het allerbeste in bent. Maak tijd vrij voor zaken die er toe doen, zodat jij kan groeien met jouw bedrijf.

 

Doe het niet alleen, sluit je aan bij een groep gelijkgestemde ondernemers, die allemaal werken aan hun succesvolle,  betekenisvolle zaak. 

 

Doe mee met de Mastermind! 

 

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend.

 

word succesvol met jouw betekenisvolle zaak

Mastermind

Wat houdt het in?

Leren van elkaar met een groep gelijkgestemden. Innovatieve, betekenisvolle ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Verdiepen op thema’s als:

 • Hoe zorg ik voor meer groei en meer impact met mijn bedrijf? 
 • Hoe creëer ik de omstandigheden die zorgen dat mijn medewerkers meer eigenaarschap pakken?
 • Hoe richt ik de marketing op zo’n manier in dat het effect heeft en het past bij de kern van mijn bedrijf?
 • Hoe houd ik overzicht en zorg ik dat alle onderdelen goed aansluiten op elkaar?  
 • Hoe zorg ik voor een goede balans tussen zakelijk en privé?
 • Hoe zorg ik voor rust in mijn hoofd, zodat ik me kan focussen op zaken die er toe doen?
 • Hoe vind ik de juiste balans tussen het maken van impact en het verdienen van geld? 
 • Hoe behoud ik plezier in het ondernemerschap en maak ik voldoende tijd vrij om bezig te zijn met de ontwikkeling van mijn bedrijf? 
 • Hoe bouw ik een wendbare organisatie, afgestemd op de snelle maatschappelijke en technologische ontwikkelingen? 
 
 

Programma

Kennismaking: Het start met een kennismakingsbijeenkomst, waarin je de andere ondernemers leert kennen. Op basis van deze kennismaking kun je besluiten om deel te nemen aan de Mastermind groep.

 

Kick-off bijeenkomst: Tijdens de kick-off bijeenkomst van een dagdeel gaan we aan de slag om jouw doelen voor komend (half) jaar scherp te krijgen. 

 

Mastermind sessies: Tijdens de maandelijkse Mastermind sessies krijg je de gelegenheid om een vraagstuk in te brengen. De hele groep denkt gezamenlijk na over oplossingen t.a.v. jouw vraagstuk.

 

Tweewekelijkse check-in: tussen de bijeenkomsten hebben we om de week contact over de voortgang via een WhatsApp-groep. Daarnaast werken we met een “Wingman” (buddy systeem).

 

Afronding: Terugblik op de afgelopen zes maanden, waarin je het net ophaalt en terugblikt op de afgelopen periode. Welke resultaten heb je geboekt? Wat is goed gegaan en welke lessen  neem je mee voor de komende periode?

VOOR WIE?


Tijdens de workshop leer je hoe de Wim Hof methode kan werken voor jou. We starten met een warming up, zodat je in je lijf kunt zakken. Je leert de basis elementen van de Wim Hof methode en hoe deze met elkaar samenwerken.

Aansluitend gaan we ontdekken hoe het werkt in de praktijk. De ademhalingsoefening is voor de meeste deelnemers een diepe ervaring, waar je in contact komt met een diepere laag. Vanuit die diepere laag leer je hoe je gedachten kunt sturen en invloed kunt uitoefenen op je autonome zenuwstelsel. Het is tevens de voorbereiding op het ijsbad, waar ik je uitnodig om 2,5 minuut ontspannen in te blijven zitten.

Wanneer je in staat bent om zonder pijn meer dan 2 minuten in een ijsbad te zitten, dan ben je ook beter in staat om om te gaan met stressvolle situaties en het onmogelijke mogelijk te maken.

RESULTAAT

 

 • Hoe je invloed uit kunt oefenen op je autonome zenuwstelsel en daarmee je weerstand kunt verbeteren

 

 • Hoe om te gaan met stressvolle situaties

 

 • Hoe je de Wim Hof methode kunt inzetten om bij je eigen gevoel en inspiratie te komen

 

 • Hoe je d.m.v. de juiste mindset doelen kunt realiseren die vooraf onmogelijk leken

 

 • Hoe je de Wim Hof methode kunt integreren in je dagelijks leven

   

   

Je verandert iets nooit door de bestaande werkelijkheid aan te vechten. om iets te veranderen bouw je een nieuw model dat het bestaande model overbodig maakt .