mijn verhaal

over mij

ik wil graag met je delen

Laten we samen mooie dingen doen

Kijk om je heen, zie hoeveel moois er is in deze wereld en besef hoeveel geluk je hebt dat jij uitgerekend op dit plekje in de wereld woont. Een plek waar alles zo goed voor elkaar is, een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen, een plek waar je kunt werken aan een wereld waar jij in gelooft.

Dit is wat ik me realiseerde toen ik in 2011 terugkwam van een reis van 6 maanden door Azië. Een fase in mijn leven waarin ik aan het zoeken was wat ik nu precies wilde met mijn leven. Bij terugkomst had ik het antwoord op mijn zoektocht: niet langer twijfelen, ik ga gewoon iets doen!

Want als ik vanuit mijn ogen naar de wereld kijk, dan zie ik dat er nog genoeg te doen is om de wereld een beetje mooier te maken. Sinds mijn terugkomst in 2011 heb ik aan de wieg gestaan van meerdere initiatieven en bedrijven die een antwoord bieden op de uitdagingen van deze tijd.

Ik heb een aanjagende en verbindende rol in de initiatieven die ik opzet of faciliteer. Dit is ook de rol die ik vervul in mijn huidige functie als aanjager bij Startup Apeldoorn. Een stichting die innovatie en ondernemerschap aanjaagt in de stad. 

Ik heb de ambitie om omgevingen te creëren waar mensen zich eigenaar voelen van het werk dat ze doen en met plezier samenwerken aan projecten die van waarde zijn voor de maatschappij. Ondernemerschap is een middel en gaat altijd hand in hand met persoonlijk leiderschap. Ik help mensen om zich bewust te worden van hun eigen drijfveren en ambities.

Naast mijn werk als kickstarter, trainer/ coach en spreker, ben ik o.a. Wim Hof instructeur en zet ijsbaden in om mensen te laten ervaren waartoe ze in staat zijn.

Ik creëer, verbind, vind mogelijkheden en maak een hoop plezier, zodat ideeën die de wereld mooier maken werkelijkheid worden.